U bent hier > Luxe autocars
 

Luxe autocars

bus

Onze autocars worden regelmatig vernieuwd en aangepast aan de normen
van de reiziger. Wij opteren niet voor overbodige luxesnufjes, waar u niet direct
nut bij heeft, maar voor doordachte nieuwigheden. Trouwens, het comfort en de
veiligheid van de reiziger komt bij "Reizen De Globetrotter" op de eerste plaatst.
Hierdoor geniet u van de "Comfort Class".
Extra beenruimte geeft u een vrij gevoel.

Reizen moet niet alleen gezellig en boeiend zijn maar bovendien ook ontspannend.

 • Comfortabele verstelbare relaxzetels met zuime zetelafstand en in het midden zijdelings verstelbaar
 • Toilet en lavabo
 • Bar met warme en koude dranken
 • Video
 • Verstelbare voetsteunen
 • Individuele verluchting en verlichting
 • Full airconditioning zorgt voor een frisse bus tijdens de warme perioden
 • Dubbel panoramische ruiten
 • Een doeltreffend verwarmingssysteem
 • Een superzachte luchtvering
 • Extra: ABS-ASR, voor uw veiligheid Telma of Voith
 • Navigatiesysteem


  bus

 

 

 

Ervaren Chauffeurs

Onze ervaren chauffeurs laten u toe onderweg onbezorgd en onbekommerd te genieten van uw vakantie. Zij zijn de onontbeerlijke schakel voor het welslagen van uw vakantie. Zij stellen niet alleen hun vakkennis en rijvaardigheid tot uw dienst, maar ook hun behulpzaamheid en vriendelijkheid. Zij zijn het visitekaartje van onze firma.

 

 

Rookvrije autocars

Het is verboden aan boord van de autocar te roken. Wij vragen uiteraard aan onze chauffeurs om ook niet te roken of het te beperken. Regelmatig worden haltes ingelast waar u de gelegenheid krijgt een sigaretje of sigaartje op te steken.

GSM-gebruik

Gezien onze autocars uitgerust zijn met de hoogste technologie zijn deze zeer gevoelig voor de allerminste stralingen. Hierdoor is de GSM het geduchte wapen nummer één om voor storingen te zorgen. Denken we ook maar aan de ziekenhuizen waar dit tevens het geval is. Daarom vragen wij u ook uw toestellen uit te schakelen. Mocht er hierdoor enig probleem oorzaak zijn van defect kan u hiervan aansprakelijk gesteld worden. U medereizigers zullen dit niet apreciëren. Want ook zij willen op hun bestemming aankomen.

 

 

 

Bagagetips:

Onze ruimte in de autocar is bepert en daarom vragen wij u niet meer dan één koffer per persoon mee te brengen. Kleine handbagage die U denkt nodig te hebben onderweg kan u bij zich houden in de bus. Grote handtassen verminderen uw zitconfort. Zorg er steeds voor dat uw identiteitskaart en geld niet ver weg is.

 

 

 

Reisleid(st)ers

Onze reisleid(st)ers zorgen steeds voor een deskundige uitleg, geven u juiste en nuttige tips over de bezienswaardigheden. Voor specifieke vragen kan u ook terecht, in de mate van het mogelijke zullen ze u daar op antwoorden. Daarnaast zijn ze ook nog vriendelijk en behulpzaam. Het welslagen van uw vakantie is hun grote zorg.

 

 

 

Extra Reisleid(st)ers

Op bepaalde bestemmingen zorgt de Globetrotter voor gespecialiseerde plaatselijke gidsen die u nog meer van de nodige uitleg voorzien. Wij proberen zoveell mogelijk dit te doen in onze nederlandse taal. Deze zijn allemaal in de prijs inbegrepen en worden u niet nadien aangerekend! Iets waar u zeker niet hoeft op te letten bij het boeken van uw reis.

Prijzen

Het slagen van uw vakantie hangt af van veel factoren. Eén voor één zijn ze belangrijk: de reisleider, het hotel, de chauffeur en de maaltijden. Reizen De Globetrotter streeft ernaar prijs en kwaliteit waardig te zijn.

Wat bepaalt de prijs van onze reizen:

 • De inhoud van het programma;
 • De hotels (centraal gelegen of niet);
 • Inkomgelden inbegrepen of niet;
 • Feestelijke menu's of 3 gangen menu's;
 • Drank inbegrepen of niet;

U ziet bij Reizen "De Globetrotter" stelt men zich in uw plaats als reiziger. Uw verlangens zijn onze zorgen.

Doordachte uitstappen

Bij iedere bestemming, uitgezonderd van de rondreizen, tenzij anders vermeld in de brochure, zijn zeer goed uitgestippelde uitstappen geregeld. Deze zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld in de brochure. U kan ze steeds ter plaatse regelen met de reisleider. Niemand is echter verplicht deze mee te maken. Wij resepecteren uw vrijheid. Daarom worden deze dan ook niet in de prijs gerekend.

uitzicht2

Gordelplicht

In al onze bussen zijn gordels op iedere zitplaats aanwezig. Hierbij is dan ook iedereen wettelijk verplicht deze gordel aan te doen vanaf het vertrek van de autocar. De Globetrotter is niet verantwoordelijk voor nalatigheid hierom.

 

 
Copyright © 2014 www.deglobetrotter.be - alle rechten voorbehouden. Webmaster Marc Bauters - algemene voorwaarden